Mindset

"Ett uppdrag är aldrig bara ett uppdrag som ska slutföras, det ska bli det bästa uppdraget någonsin. Varje gång."

Göteborgsbaserad 3D-designer och bildretuschör 
med intresse för inredning, arkitektur, grafisk form,
motion graphics och street art.
Mina rötter finns i den grafiska branschen där jag sedan länge arbetat
med avancerad retusch och produktionsledning. Att jag även
arbetar i 3D adderar ännu en dimension till mitt område av expertis. 
Examinerad arkitekturvisualiserare vid Yrgo i Göteborg. 

_____________________________________
Tjänster

VISUALISERING & 3D-DESIGN
Med 3D-design, visualisering och storytelling skapar jag engagerande och vackra digitala miljöer av byggd eller obyggd arkitektur, såsom nyproduktion, ombyggnad/tillbyggnad av privatbostad, kommersiella fastigheter, konstprojekt, eller konceptuell design. Jag arbetar med varierade stilar, allt från fotorealism till skiss och illustration, beroende på projektets karaktär. 

AVANCERAD RETUSCH
Med avancerad retusch blir dina bilder något utöver det vanliga. Det kan handla om porträtt, reklamkampanjer, konceptuell design eller fotomontage. Som frilansande retuschör kan jag komma in och förstärka i produktionen vid behov eller bokas för samarbete över längre tid.

PRODUKTIONSLEDNING
Ordning och reda får det vara. För att kunna tillåta sig kreativt kaos behöver det vara ordning och struktur i produktionsledet. Det kan jag hjälpa till med då jag är bra på att identifiera eventuella problem i produktionen, hitta nya sätt att lösa dem och hantera kundkontakter som om de vore mina allra bästa vänner.  
Tre viktiga punkter

01
PASSION
Jag lever och andas i bildens magiska värld. Jag älskar det jag gör och varje projekt genomarbetas med passion och engagemang. 

02
KVALITET
Det är det som gäller, oavsett uppdragstyp. Punkt. 

03
TRYGG & PERSONLIG SERVICE
Ditt projekt är unikt. Vi börjar därför med att du beskriver din idé. Vi går tillsammans igenom vilka underlag som finns att utgå ifrån och vilken budget jag har att förhålla mig till. Utifrån det skapar jag magi och vi har startat vad som förmodligen kommer bli en långsiktig vänskap.
Är du bostadsutvecklare, arkitekt, inredare, mäklare, fotograf, reklamare, konstnär eller varför inte hemmabyggare? Oavsett hur ditt kreativa projekt ser ut så förvandlar jag din vision till visuell verklighet.
TIDIGARE UPPDRAGSGIVARE
TIDIGARE PRAKTIKPLATSER
Back to Top